Снимка Инстаграм/Алексей НавалниАлексей Навални направи любопитно изявление за своя живот в

...
Снимка Инстаграм/Алексей НавалниАлексей Навални направи любопитно изявление за своя живот в
Коментари Харесай

Навални: Животът ми в наказателната колония е като на имперски щурмовак от Междузвездни войни

Снимка Инстаграм/Алексей Навални

Алексей Навални направи любопитно изявление за своя живот сега. Руският опозиционер, който излежава присъда от две години и половина в наказателна колония, съпостави всекидневието си с това на имперски щурмовак от сагата " Междузвездни войни ", съобщи Франс прес.

Представям си по какъв начин фотографирам съветския римейк на " Междузвездни войни ", споделя опозиционерът.

В обръщение в Instagram 44-годишният опозиционер разказва утринния си режим, който стартира със пробуждане в 6 ч. сутринта и физзарядка. " Преди това обаче слушаме националния химн ", написа той.

" Представете си зоната към спалните пространства, снега, хората с черни затворнически облекла, ботуши и ушанки стоят в тъмното с ръце зад тила, а по високоговорител на дирек отеква " Прославяй се, родно място наше свободно ". Прелестно ", прибавя Навални. Следва упражнение по вървене на място, което по думите на Навални всички в групата му назовават " Империята отвръща на удара ", написа Българска телеграфна агенция.

" В този миг си представям по какъв начин фотографирам съветския римейк на " Междузвездни войни ", където имперските щурмоваци са сменени от наказани с раници и ушанки. В отбрана на ползите на императора галактическите пандизчии пътуват от планета на планета и смазват бунтовниците. Където и да се намират обаче, в 06.05 ч. слушат химна, а в 06.10 ч. вършат физзарядка ", написа Навални.

Това е второто обръщение, което Навални разгласява след въдворяването му във Втора наказателна колония в Покров, на 100 км от Москва. В първото предходната седмица той съпостави мястото с концентрационен лагер. Навални беше наказан на две и половина години затвор по дело за машинация от 2014 година, което той дефинира като политически стимулирано.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР